31 Mayıs 2013 Cuma

3000 YILLIK FİRAVUN CESEDİ




3000 YILLIK FİRAVUN CESEDİ


Bu resimler İsrailoğulları'nın başlarındaki zalim Mısır Firavun'u II. Ramses'in cesedinin resimleridir.Resim, İngiltere - Londra British müzesinde bulunmaktadır.Süveyş kanalı açılırken denizin kenarında küçük bir tepecikte bulunmuş ve Londra'ya getirilmiştir.ALLAH (c.c) Resulu Hz. Musa'nın zamanında ilahlık iddasında bulunan Firavun'un ölümünden 3 bin sene geçmesine rağmen ALLAH (c.c), cesedini ibret olması için çürütmemiştir. Saçlarının bir kısmı halen yerindedir. Başının bazı azalarının etleri de halen yerlerindedir.Alın kısmında et kalmamıştır.Elleri ve ayakları secde eder vaziyettedir.

ALLAH (c.c)'a karşı gelenleri, ALLAH (c.c), ibret olması için cezalandırmaktadır.

Allah (C.C) Birdir. Muhammed (S.A.V.S) Onun Elçisi Ve Resülüdür. ( Amenna )


Mısırda M.Ö 2000-2500 yıl önce piramitlerde mumyalanmış firavun cesetleri var.Onlarıda sargı beziyle sarmışlar lahitlere boylamasına yatırmışlar.Ama bu ceset mumyalanmamış ve secde eder vaziyette denizin kenarında bulunmuş.

YÛNUS SURESİ 92.AYET: "(Ey Firavun!) Senden sonra geleceklere ibret olması için, bugün senin bedenini (cansız olarak) kurtaracağız. İşte insanlardan bir çoğu, hakikaten âyetlerimizden gafildirler"





1 yorum:

  1. Firavunu mumyaladıkları için ceset bozulmamıştır akıl:Bilim

    YanıtlaSil